Cum ?

De fapt intrebarile ar fi mai multe, cum ar spune englezii:

How ? (Cum ?)
Where ? (Unde ?)
How much ? (Cat ?)

Sa le luam pe rand.

How?

Exista mai mullte module pe care le vom parcurge :A1, A2, B1, B2, C1,C2.

Vom porni la drum cu nivelele A1 si A2, cand va veti familiariza cu limba engleza.Dupa parcurgerea acestora veti putea comunica in limba engleza la un nivel de baza, putand face fata unor conversatii uzuale.

B1 si B2 reprezinta nivelul mediu, unde va veti imbogati vocabularul cu termeni si expresii mai complexe, putand utiliza limba engleza (vorbit, scris, citit) intr-un mod elaborat,atat din punct de vedere lexical, cat si gramatical.

C1 si C2 se adreseaza celor care doresc sa atinga un nivel avansat.Limbajul este specializat si gramatica mult mai complexa.Dupa parcurgerea acestor module, veti putea utliza limba engleza in orice situatie , indiferent de complexitatea limbajului:afaceri, conferinte etc.

Exista de asemenea posibilitatea de a studia engleza business, pentru cei care doresc sa invete terminologia specifica in diferite domenii: management, marketing, contabilitate, drept etc.

Pregatesc oameni de toate varstele si ofer toate materialele necesare studiului, in functie de nivel.Lucrez cu materiale Oxford, Cambridge, Express Publishing si Longman.

Programul este flexibil si il vom stabili de comun acord, in functie de necesitatile dvs.

Where?

Sedintele se desfasoara, in zona Militari si in zona Piata Romana.

How much ?

In cadrul primei meditatii voi evalua nivelul dvs de cunostinte si va voi propune un plan de lucru, potrivit nevoilor si scopului dvs.In functie de aceste lucruri si de frecventa sedintelor vom stabili impreuna un pret.