Testimoniale

"Conduc o firma de transport si limba franceza cu care reuseam sa ma descurc, nu mai era suficienta in relatiile cu clientii din strainatate. In plus baiatul meu, la gradinita fiind, incepuse deja sa construiasca fraze in engleza, asa ca am simtit "presiune" si de acasa si de la job sa ma apuc de engleza. In scoala am invatat rusa si franceza, asa ca atunci cand am cunsocut-o pe Andreea, stiam doar cateva cuvinte in engleza si nimic mai mult. Si desi nu am fost un elev prea sarguincios si m-am bazat mai mult pe abilitatile Andreei de a ma ajuta sa invat, dupa numai cateva luni am reusit sa scriu si sa vorbesc in engleza. Lucrurile astea s-au intamplat aproape natural, fara sa simt ca as fi facut un mare efort. Andreea a facut sa para ca e usor sa inveti limba engleza si asta m-a ajutat enorm."

Oana Gheorghiu | Director General | Tramex Transport si Logistica Impex

"Cand am aflat de la parinti ca voi incepe sa fac meditatii la engleza, pot spune ca nu mi-a suras ideea de 'lectii suplimentare'. Ma asteptam, ca de obicei, la alte tone de materie de invatat pe de rost, exercitii cu carul etc. Deci am fost relativ surprinsa cand mi-am dat seama ca invat destul de usor. Ora trece repede, discutand pe anumite subiecte, comentand texte, vorbind [in engleza]...mai ales ca relatia elev-profesor nu e atat de stricta cum se asteapta a fi la scoala, de exemplu. La partea cu teoria am avansat repede, pentru ca materia e impartita pe subiecte, fiecare avand legatura cu cele ce urmeaza...Cel mai mult imi place faptul ca lectia se fixeaza in timpul orei, prin diverse exercitii, deci acasa nu mai trebuie decat sa repet o data de doua ori, asa sa nu se uite. Desi se mai intampla sa nu pot ajunge intr-o anumita saptamana, asta nu afecteaza prea mult ritmul de asimilare. Ora urmatoare facem cateva exercitii si putem trece mai departe. De asemenea mai lucram si exercitii de tip Cambridge pentru atestat...Cu alte cuvinte, ora mi se pare bine structurata, placuta, si destul de simpla."

Ana Grosu, eleva clasa a 8-a

"Structura cursurilor, modul in care Andreea prezinta si explica gramatica limbii engleze, adaugand foarte multa pasiune, implicare si insistenta unde este cazul, au reprezentat elementele cheie care ne-au ajutat sa progresam in cunoasterea limbii engleze, ajungand la un nivel intermediar spre avansat in mai putin de 10 luni.

Nicolae Bal | Sales Manager | Volkswagen Romania
Valentina Bal | Customer Relation | Bancpost

"Imi doresc de foarte mult timp sa invat limba engleza. De foarte multe ori am intampinat dificultati in a citi in engleza, iar de a scrie nici nu se punea problema. Am cunoscut-o pe Andreea si totul a inceput sa prinda contur. Sunt la inceput de drum, dar nu mai stau cu capul in pamant atunci cand cei de langa mine vorbesc in engleza. Ceea ce s-a schimbat este faptul ca am devenit curioasa sa ascult si sa inteleg ceea ce spun cei care vorbesc aceasta limba, dar in acelasi timp curiozitatea ma indeamna sa citesc mici texte pe care alta data le ocoleam, neinsemnand mare lucru pentru mine.
Am descoperit in Andreea o adevarata profesoara, talentata si rabdatoare, dornica de a implini visul celui care isi doreste sa invete aceasta limba. Ea reuseste cu foarte mult talent, sa creeze un model de predare personalizat, in functie de cerintele si abilitatile fiecarei persoane. Sunt foarte multumita de modul in care ea ma ajuta sa inteleg aceasta limba si incerc sa ma adaptez in permanenta la cerintele Andreei."

Monica Nitu | economist in cadrul unui Institut de Cercetare in domeniul Urbanismului si Amenajarii Teritoriale